skip to Main Content
ICity Project Obre La Plataforma De Dades Públiques

iCity project obre la plataforma de dades públiques

Citilab participa a la primera plataforma mundial d’accés a infraestructures públiques de ciutats, en el marc del projecte iCity.

A l’Smart City Congress, celebrat recentment, es va donar a conèixer l’iCity, un projecte que ha desenvolupat una plataforma sense precedents que permet l’accés a les infraestructures públiques per a desenvolupar aplicacions d’interès públic.

Sota el paraigües de l’iCity project, les ciutats de Barcelona, Bolonya, Gènova i Londres estan treballant conjuntament des de fa uns mesos per a la cocreació de serveis pels ciutadans i la iniciativa s’està fent extensiva a més ciutats. Aquesta plataforma suposa un nou impuls a l’economia de les aplicacions, i es converteix en una oportunitat de negoci a través de l’ús de les infraestructures a les ciutats per a desenvolupadors i petites i mitjanes empreses. Tots ells podran crear, implementar, operar i explotar serveis basats en la informació pública disponible i en els seus actius digitals.

El model iCity està pensat perquè aquests desenvolupadors i empreses tinguin resolt al màxim les barreres tecnològiques, amb una plataforma que destaca per ser homogeneïtzadora, transparent i innovadora. Des del punt de vista comercial, es donen unes circumstàncies úniques per arribar a nous mercats, sobretot europeus. Per extensió, es podran beneficiar de les diferents accions de comunicació i de difusió del projecte i de les ciutats. Els actuals sensors ja operatius (càmeres de flux de persones, sonòmetres, transport públic…) permetran que en breu ja estiguin disponibles aplicacions relacionades amb pàrquings, nivells de pol·lució i de so, contenidors, etc. Un pas endavant per fer ciutats al servei dels ciutadans.

Més informació: www.icityproject.com

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar