Formació Amb Mobile World Capital

Formació amb Mobile World Capital

Jornada de formació tecnològica en el sector Mobile a Cornellà de Llobregat en el marc del programa mTalent.

Els coneixements i capacitats en l’àmbit de les tecnologies mòbils són i seran cada vegada més importants per desenvolupar projectes en aquest sector en fase de creixement. Per aquest motiu, la Fundació Barcelona Mobile World Capital en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA impulsen el programa mTalent, amb l’objectiu de fomentar la formació tecnològica en el sector Mobile.

Entre les diferents iniciatives que incorpora mTalent, destaca la realització arreu del territori català de jornades formatives de primer contacte amb les tecnologies del sector Mobile, per tal d’informar els joves, les persones a l’atur, els emprenedors, els autònoms, els professionals i les empreses del sector TIC com aquestes poden ajudar-los a trobar feina, a millorar la seva qualificació professional o a satisfer la seva necessitat d’incorporar personal qualificat.

 

Dia: 27 NOV

Hora: 17:00 – 20:00 h

Lloc: Citilab Cornellà (Pl. Can Suris, s/n – 08940, Cornellà de Llobregat)

Programa

17:00 – 17:10 Benvinguda institucional Representant de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Programa formatiu

17:10 – 17:45 Presentació MWC i mTalent: Transformacions derivades del desenvolupament del sector Mobile i oportunitats d’ocupabilitat mitjançant la formació Sr. Sergi Marcén, responsable de Desenvolupament del Sector Mòbil i de les TIC de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació

17:45 – 18:15 Creació d’aplicacions de realitat virtual, realitat aumentada i videojocs Sr. Héctor Zapata, desenvolupador i professor de Realitat Virtual i Videojocs 18:15 – 18:25 Pausa- descans

18:25 – 19:55 Formació: Com treure profit del mòbil per a un ús personal, professional i empresarial Sr. Alejandro Castellano, General Manager d’Ohlalapps 19:55 – 20:00 Comiat

Inscripcions: L’assistència és gratuïta.

Cal formalitzar la inscripció emplenant aquest FORMULARI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar