Innovació A L'esport Escolar

Innovació a l’esport escolar

El Consell Esportiu del Baix Llobregat, òrgan impulsor de l’activitat esportiva a la comarca entre els joves en edat escolar, ha endegat un programa d’innovació basat en els valors esencials de la competició esportiva, Juga Verd Play.

Els organitzadors dels Jocs Escolars a la comarca dinamitzen anualment entorn de 18.000 nens entre 8 i 18 anys. Fruit d’aquesta activitat han detectat que, en els darrers temps, els nens centren tots els seus esforços en la victòria, deixant de banda valors com l’aprenentatge i la solidaritat.

Es en aquest context que presenten, el proper dia 21 de novembre a les 19.00h, amb la col·laboració de Citilab, una eina amb la que es vol impulsar un nou mòdel per educar en el respecte, la cooperació, l’asertivitat, el compromís o la solidaritat. Juga Verd Play permetrà trencar la dinàmica de partit i competició per punts, reforçant la idea que guanyar no es la única motivació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar