La Ciutat Com A Laboratori

La ciutat com a laboratori

La unitat de TIC del World Bank i ESADE realitzen, durant aquesta setmana, un programa d’entrenament per a dirigents polítics sudamericans, en el que participa Citilab Cornellà presentant la seva experiencia en la creació de Living Labs. Citilab Cornellà, com a precursor i referent internacional en l’aplicació de metodologies per innovar a les ciutats amb usuris, investigadors, empreses i responsables polítics, realitza accions que permeten formar altres agents, i desenvolupar les competències, per dissenyar i executar Living Labs i projectes de cocreació a les ciutats. Citilab Cornellà, es ara un cas d’éxit per ESADE i World Bank en el programa “The City as a Laboratory”.

El grup de dirigents polítics sudamericans participen en aquesta formació en el context de la seva visita al Congrès Mundial Smart City Expo, que se celebrará a Barcelona entre els dies 19 i 21 de novembre,  i en concret amb motiu de la organització, per part de World Bank ,de Citisense, innovation from within  els dies 17 i 18 de novembre.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar