I Jornada De Formació Professional De Cornellà "Fent Ponts"

I Jornada de Formació Professional de Cornellà “Fent Ponts”

El proper dia 8 de novembre al matí se celebrarà a Citilab Cornellà la I Jornada de Formació Professional de la ciutat. Al llarg d’un matí tots els agents vinculats a la Formació reglada Professional de Cornellà posaran en comú les actuacions que s’estan duent a terme amb l’objectiu d’apropar el camp de la formació y el sector empresarial.

A la inaguruació de la jornada participaran Antonio Balmón, alcalde de Cornellà; Xavier Casares, president del Consell de la Formació Professional de Catalunya; Rosa García, directora general de Siemens; Ramon Bonastre, secretari d’ocupació i relacions laborals de la Conselleria d’Ocupació i Empresa; i Mireia Solsona, diputada delegada d’educació, igualtat i ciutadanía.

Formulari d’ Inscripció

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar