Curs Gratuït De Xarxes Socials Per Aturats: Promociona't

Curs gratuït de Xarxes Socials per aturats: Promociona’t

A les xarxes socials, LinkdIn, Twitter, Google Alerts o Facebook, s’ens ofereixen noves oportunitats en la recerca de feina. Les eines i els recursos disponibles a la web avui ens permeten gestionar tant les ofertes de nous llocs de treball, com les ofertes formatives del mercat. Amb aquest fet es multipliquen les posibilitats de promocionar el nostre propi perfil i el nostre talent de forma més eficient i menys costosa que amb els mètodes tradicionals.

Cada quinze dies s’inicia un curs gratuït, adreçat als ciutadans de Cornellà en atur, on es treballarà la construcció de la identitat digital, es presentaràn les xarxes socials en el context de la cerca de feina, i la identificació de les competencies tècniques, en definiiva, es tracta d’un curs que vol dotar d’eines de promoció personals als participants. El curs s’enmarca dins el projecte Laborlab+ que promou Citilab en col·laboració amb l’Ajuntament de Cornellà. Per a més informació 935510660 o inscripcio@citilab.eu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar