Nous Projectes Amb Nous Artesans

Nous projectes amb Nous artesans

El proper dijous 26 de setembre a les 18:00 comencen les noves sessions gratuites de formació del grup Nous Artesans. L’objectiu d’aquest equip de treball és relacionar coneixements tecnològics i manuals per tal de crear prototips d’objectes interactius. El taller permet la utilització de diferents elements electrònics, mecànics i de programació, als que s’incorporen tot tipus de manualitats amb fusta, tèxtil o qualsevol material que aporti valor a la realització del projecte. 

L’actual equip de treball ha culminat, fins al moment, dos projectes de gran interès. A la seva primera creació, una Planta que es rega sola, es va utilitzar un sensor d’humitat cassola i mitjançant una placa de control programada en Scratch for Arduino, s’activa una bomba d’aigua per regar. El darrer projecte dels nous Artesans ha estat la transformació d’un vell ordinador en una Nevera per refredar vins.

El taller és obert a tothom que tingui nocions amb l’us de l’ordinador, no és imprescindible tenir coneixements previs d’electrònica o manualitats, simplement cal tenir ganes de fer coses noves i aprendre passant-ho bé. La definició del projecte es realitza de forma consensuada i desprès d’avaluar els coneixements de tots els participants al taller, es projecta la feina, la distribució de tasques en investigació i el prototipatge. Tot el procés s’anirà registrant amb texts, fotos i vídeos en un blog que els propis Nous Artesans van mantenint. El nou taller comença el 26 d’octubre del 2013 i s’imparteix els dijous de 18:00 a 19:30, amb una durada de quatre mesos. L’activitat és gratuïta. Per participar podeu anar presencialment a la reunió o trucar al telèfon 93 551 06 60.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar