skip to Main Content
Citilab Organitza La V Jornada De L’Ensenyament De La Programació A Primària I ESO

Citilab organitza la V Jornada de l’Ensenyament de la programació a Primària i ESO

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat conjuntament amb el Citilab organitzen la V Jornada de l’Ensenyament de la programació a Primària i ESO, que se celebrarà dissabte 18 de maig al Citilab, coincidint amb la celebració Internacional de l’ScratchDay. L’objectiu d’aquestes jornades és l’intercanvi d’experiències de programació i de robòtica escolar a l’educació primària i secundària, on l’Scratch i l’S4A, desenvolupat al Citilab, hi juguen un paper molt important.

Les anteriors edicions de l’esdeveniment (2009, 2010 , 2011 i 2012) també es van celebrar al Citilab i sempre coincidint amb l’ScratchDay, esdeveniment organitzat arreu del món, iniciat pel Massachussets Institute of Technology (MIT), la institució creadora de l’Scratch.
Aprofitarem per presentar l’Scratch Conference 2013 que se celebrarà del 25 al 27 de juliol al Citilab. La jornada es desenvoluparà a la planta baixa del centre, de 9 a 15 hores. Podeu consultar el programa i la llista definitiva de ponències en aquest enllaç.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar