Una Primera Aproximació A La Programació, La Robòtica, El Disseny 3D I La Realització Televisiva

Una primera aproximació a la programació, la robòtica, el disseny 3D i la realització televisiva

Aprendre a innovar creant és l’essència de l’oferta educativa de Tecnohivern/Tecnoestiu  que Citilab posa en marxa aquest 2013 per a tots els centres educatius i persones interessades en aporpar-se a la tecnologia. Un primer contacte amb activitats tecnològiques que permeten treballar moltes de les competències del currículum escolar i, a més, desenvolupar les competències bàsiques del segle XXI, com són el pensament crític, la identificaió, la formulació, la resolució de problemes i el foment de la creativitat i la curiositat intel·lectual. És necessari entendre les tecnologies que ens envolten per fomentar el canvi de rol: d’espectador a constructor.

Els participants poden escollir entre diverses activitats a realitzar: la programació amb Scratch, la robòtica amb Scratch for Arduino, el disseny 3D i la realització de televisió.

L’activitat es desenvolupa durant un matí, de dilluns a divendres. Els horaris són adaptables entre les 9.30 a les 13.00 hores.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies al recolzament i la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología FECYT.
Finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología
-Ministerio de Ecnonomía y Competitividad  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar