skip to Main Content
Citilab, Present En El Mobile World Congress 2013

Citilab, present en el Mobile World Congress 2013

Citilab participa per tercer any amb un stand en el Mobile World Congress 2013, la gran cita mundial del mòbil, que tindrà lloc entre el 25 i el 28 de febrer a la Fira de Barcelona. En concret, serem a l’espai que destina la Generalitat de Catalunya a Centres Tecnològics Innovadors de referència, al Hall 8.1.

La presència del primer laboratori ciutadà d’Europa a la Fira MWC, amb una comunitat oberta d’usuaris de 6.000 ciutadans provant i desenvolupant noves aplicacions i serveis, s’emmarca en els projectes que, de forma regular, es realitzen en els àmbits d’innovació oberta i social al centre.

Els darrers treballs endegats a Citilab, que es presentaran a la Fira, tenen com a objectiu que el propi usuari pugui inventar el seu món mòbil. Mitjançant el llenguatge Scratch, s’empodera als usuaris perquè puguin inventar el seu mòn mòbil utilitzant sensors (S4A) i eines com l’App Inventor. Scratch és un llenguatge de programació desenvolupat pel Media Lab del MIT. Al Citilab s’utiliza com una forma d’aprendre a innovar i a inventar. També presentarem una plataforma de creació i gestió de coneixement i el nostre ecosistema de disseny i comercialització de videojocs.

Citilab disposa d’unes instal·lacions de 4.500 m2 amb una xarxa que vincula ciutadans, empreses i centres d’investigació de tot el món per tal que els usuaris de la innovació creïn i inventin des de el seu propi entorn.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar