Oberta La Preinscripció Del IV Curs De Realitat Virtual I Videojocs Del Citilab

Oberta la preinscripció del IV Curs de Realitat Virtual i Videojocs del Citilab

“Vols convertir la teva afició en una professió de futur?”. Amb la voluntat de donar resposta a aquesta pregunta va néixer el Curs de Realitat Virtual i Videojocs del Citilab. Des de llavors, desenes d’alumnes han passat pel Citilab per aprendre, compartir i desenvolupar la seva afició per convertir-la en una carrera professional. Mitjançant un coneixement bàsicament pràctic, els alumnes han après tots els passos en la creació de videojocs, des del concepte inicial a la programació, passant per la creació d’art i model 3D.

Amb el mateix ànim, el pròxim 19 de febrer es donarà el tret de sortida a la quarta edició d’un curs que vol seguir sent un referent pel que fa a la formació en un sector de futur com és la indústria del videojoc. Un sector que encara és petit en el nostre país, tot i ser un dels majors consumidors de videojocs a nivell mundial. Fent-se ressò d’aquesta situació, el curs ofereix una formació completa que, en acabar, els alumnes són capaços de crear videojocs complets. Es tracta que tots aquells que busquin iniciar un futur com a dissenyadors gràfics, modeladors 3D, programadors o artistes digitals, tant en PC com en dispositius mòbils, adquireixin la base necessària per fer-ho.

El curs estarà dirigit per Hector Zapata, arquitecte, professor de la UPC i de diversos màsters multimèdia, i comptarà també amb la participació de diversos professionals i experts del sector.

Per a més informació: cursvideojocs@citilab.eu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar