Comencem L'any Amb Nous Cursos D' Scratch I Scratch For Arduino

Comencem l’any amb nous cursos d’ Scratch i Scratch for Arduino

Hem inaugurat el nou any amb força i ganes d’emprendre nous cursos per a que els més petits puguin tenir una formació en programació i robòtica. Al Citliab ho podran fer amb els nous cursos d’ Scratch i Scratch for Arduino que s’ofereixen.

Scratch

Amb l’ Scratch, els més petits aprenen d’una manera senzilla i entenedora com funcionen els ordinadors. Ajuntant uns blocs amb altres, en pocs minuts, els menuts construeixen petits programes que mouen els seus dibuixos per la pantalla, fan sons musicals o poden parlar amb la seva pròpia veu, mentre posen en pràctica de forma intuïtiva conceptes de programació. L’Scratch és una fantàstica eina pedagògica per ensenyar a pensar sota criteris lògics, a analitzar els problemes i a trobar-hi solucions noves.

Els cursos tindran lloc els dilluns i dimarts de 17.30 a 18.30 hores. El primer curs s’iniciarà el dilluns 28 de gener i finalitzarà el 17 de juny i el curs dels dimarts començarà el dia 29 de gener i acabarà el 18 de juny amb el mateix horari. L’edat recomanada és entre els 8 i els 12 anys i el preu d’inscripció per persona son 50€.

Scratch for Arduino (S4A)

Scratch for Arduino (S4A) és una aplicació que enllaça un entorn de programació senzill i intuïtiu (Scratch) amb un sistema de plaques que ens permet construir projectes electrònics (Arduino). D’aquesta manera, es poden programar robots a partir d’un sistema virtual de fitxes que s’uneixen les unes amb les altres, les quals ens permeten manipular els components i rebre informació de les plaques que formen el nostre projecte. Amb aquesta formació s’aprenen conceptes bàsics de programació orientada a objectes, electrònica i robòtica.

Els tallers d’Scratch for Arduino s’iniciaran dimecres 30 de gener de 18 a 19.30 hores i finalitzaran el 19 de juny del 2013. En funció de la demanda també s’obrirà una altra sessió, amb el mateix horari, els dijous amb inici previst el 31 de gener i finalització el 20 de juny del 2013. L’edat recomabable de matriculació és a partir dels 12 anys en endavant. El preu total del curs son 75€.

La matrícula d’Scratch i Scratch for Arduino ja és oberta. Podeu obtenir més informació i tramitar la inscripció enviant un correu a la següent adreça: inscripcio@citilab.eu i al telèfon: 93 551 06 60.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar