skip to Main Content
El Documental Del Mes: "El Planeta Dels Cargols"

El documental del mes: “El planeta dels cargols”

Després de projectar amb èxit el primer Documental del Mes, arriba una nova proposta cinematogràfica molt interessant. El proper primer dijous dia 7 de febrer a les 19 hores, Citilab acollirà el segon documental: El planeta dels cargolsEl film ens endinsa en la vida de Young-Chan, un asiàtic que perd la vista i l’oïda quan és petit a causa d’una febre molt greu. Es descriu a si mateix com un cargol, ja que ha de confiar en el seu sentit tàctil, lent com un cargol, per comunicar-se amb el món.

Young-Chan se sent molt sol fins que troba la seva dona, Soon-Ho, també amb una discapacitat física, amb qui acaba formant un gran equip. La parella es comunica a través d’un llenguatge de signes tàctil, movent les puntes dels dits sobre les mans de l’altre. La seva relació permet a Young-Chan descobrir les coses que no pot veure ni sentir. Moments quotidians, des de canviar una bombeta fins a sentir la pluja, es transformen en autèntiques aventures “sensibles”.
El planeta dels cargols tracta sobre l’amor, l’empatia i la solitud. I, especialment, sobre els sentits que ens permeten percebre el món.

Podeu fer un petit tast i veure el tràiler del documental.

De cara al Documental del Mes de març podem avançar el seu tràiler; unes imatges que, sota el títol de Kuchu, retraten el col·lectiu lèsbic, gai, bisexual i transexual a Uganda. Un grup de gent perseguit socialment i que ara es veu amenaçat amb una nova llei que estableix penes de presó i fins i tot de mort per a homosexuals així com seropositius.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar