skip to Main Content
La Red Fractal Obre Les Portes A La Participació Ciutadana

La Red Fractal obre les portes a la participació ciutadana

Des del passat 25 de novembre està en funcionament la Red Fractal, una nova xarxa social virtual de coneixement que vol dinamitzar la participació del ciutadà i del món acadèmic, científic i artístic entorn de les grans qüestions que preocupen a la societat en aquests moments. La Red abordarà temes que afecten directament la vida dels ciutadans i que obren les portes al debat i a la reflexió.

Després de dos anys treballant en els seus engranatges, el primer tema se centra en la qüestió de la integració home/màquina. La proposta de debat és si el nostre futur és el ciborg i convida tothom a aportar material sobre les ciències de la vida (biotecnologia, neurociències, medicina, salut…), les tecnologies de la societat de la informació, la literatura, l’art, el cinema, etc.

La Red Fractal és un projecte impulsat pel Citilab amb el finançament de l’Obra Social “La Caixa”, que proposa generar de forma col·lectiva coneixement en xarxa i enfocar la seva activitat a la comunicació social de la ciència, la tecnologia i l’art. El seu objectiu és experimentar amb un nou model de comunicació social de la ciència i la tecnologia en el qual els ciutadans juguen el paper de conductors, tant pel que fa al plantejament de les iniciatives i propostes, com en la reorganització de la informació i la comunicació a partir dels seus interessos i preocupacions. Per poder dur a terme aquesta tasca el projecte compta amb un gestor de xarxa, moderadors, tutors, dinamitzadors i gestors de coneixement en xarxa.

Es pot accedir a la plataforma de la Red Fractal des del Medi@, un mitjà de comunicació propi, obert al públic i d’accés lliure, en el qual es projectaran només informacions procedents del moviment que es generi en aquesta xarxa; també és obert l’accés des de la mateixa plataforma on es treballa la qüestió del ciborg i des de la secció on es troben els temes oberts.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar