Oberta La Inscripció Del Tecnohivern

Oberta la inscripció del Tecnohivern

Aquest Nadal estrenem el Tecnohivern, una activitat en la qual els participants s’endinsen en el món de la robòtica, la programació, el modelatge 3D i la realització televisiva. El taller, que consisteix en una jornada d’un dia, tindrà lloc els dies 27, 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener de 10 a 13 hores al Citilab.

Els nens i nenes aprendran conceptes bàsics de mecànica i electrònica, s’acostaran a la programació de robots i l’aplicació Scratch for Arduino, creada el Citilab. També coneixeran la impressió i el modelatge 3D i nocions bàsiques de realització televisiva.
Tecnohivern 2012 es basa en el programa del Tecnoestiu, consolidat des de fa 4 anys. S’adreça a nens i nenes a partir de 7 anys o més petits acompanyats d’un adult, a casals i esplais, ia grups particulars i famílies que superin els 10 membres. El cost per participant és de 6 euros.
Per a obtenir informació detallada del curs consulteu aquest document. Per a formalitzar la inscripció podeu escriure a la següent adreça: inscripcio@citilab.eu.
Aquesta activitat ha estat possible gràcies al recolzament i la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología FECYT.
Finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología
-Ministerio de Ecnonomía y Competitividad  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar