skip to Main Content
Musiclab Participa En Dos Accions Musicals Interactives

Musiclab participa en dos accions musicals interactives

Musiclab participa aquest desembre en dos accions musicals de caràcter interactiu que es podran seguir presencialment i també online. El dimarts 18 de desembre, a les 19 hores, té lloc una sessió pedagògica titulada Rítmica de la Mediterrània, amb l’actuació d’Aziz Kodari, membre de la Orquestra Àrab de Barcelona.

Aquesta actuació es planteja com un viatge rítmic per conèixer les arrels i les vies de futur de la percussió. L’altra acció musical, Hip hop en xarxa, té lloc el dijous 20 de desembre i serà una actuació amb format “Micro Obert” i la direcció musical de DJ Neas (Falsa Alarma) i la col·laboració del col·lectiu HHCOMUNITYSBOI.

Les sessions són presencials però també es poden seguir online en aquest enllaç i tenen un caràcter eminentment participatiu. Hi ha involucrades quatre entitats, la fàbrica de creació Fabra i Coats, Can Felipa, el Pati Llimona i el Centre Cívic Sant Martí. Tots ells estaran connectats durant aquest experiència.

Què és el Musiclab?

Musiclab és un projecte del Citilab que conforma un espai virtual i presencial per fomentar la participació i la innovació a través de la interacció musical en xarxa. El seu objectiu és posar a l’abast de tothom continguts per a fomentar el coneixement i la pràctica musical, oferir continguts musicals interactius i innovadors per a la creativitat, experimentant les possibilitats de les eines digitals com a vehicles de coneixement , producció i visualització. Desenvolupa espais de formació, creació i investigació on poder utilitzar eines pràctiques a partir de les possibilitats d’usos que les noves tecnologies ens ofereixen, transmetre l’interès per la cultura, per la música en particular, mostrant que el coneixement pot ser adquirit de forma lúdica, pràctica i interactiva amb les eines del present i futur.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar