Jornades Gratuïtes D'introducció Al Drupal

Jornades gratuïtes d’introducció al Drupal

Què és el Drupal? Com es pot instal·lar? Com construir un web amb Drupal sense ser desenvolupador? Quin tipus de web es pot realitzar amb Drupal?

Les respostes a aquestes i d’altres preguntes es faran durant la jornada de formació gratuïta que té lloc el proper 14 de desembre al Citilab. La jornada ha estat organitzada per la Drupal Association en el marc del Global Training Days. L’encarregada de la formació és l’empresa d’anàlisis, diseny i programació Web Atenea tech, que posa a disposició de tothom qui hi estigui interessat en la creació de pàgines web a partir de gestors de continguts, els avantatges que té treballar amb Drupal.

La jornada s’adreça a un públic ampli, que no necessita cap requisit tècnic mínim. Poden assistir aquells que han sentit a parlar de Drupal i desitgen saber-ne més, i també aquells que es plantegen avaluar com Drupal es pot adaptar al seu projecte, o els que estan interessats en ampliar les seus coneixements en la creació web utilizant aquest programari.

Durant la jornada es realizarà una instal·lació en viu, es provaran les diferents característiques de Drupal, es revisaran distribucions ja creades per a objectius concrets com Intranet, Adminstració pública, comerç electrònic, etc i es repassaran alguns casos d’ èxit.

L’objectiu final d’ aquesta formació es donar a conèixer Drupal i oferir als participants les eines per a que puguin experimentar amb aquest gestor de continguts. El curs es realitzarà de 9.30h a 13h del migdia i s’oferirà esmorzar als participants.

Més informació en aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar