skip to Main Content
Nou Conveni Entre El Consell Comarcal, L’agència Innobaix I El Citilab Per Enfortir Les Bases Econòmiques De La Comarca Mitjançant La Innovació

Nou conveni entre el Consell Comarcal, l’agència Innobaix i el Citilab per enfortir les bases econòmiques de la comarca mitjançant la innovació

La Fundació pel Foment de la Societat del Coneixement (Citilab), l’Agència d’Innovació Industrial i Coneixement (Innobaix) i el Consell Comarcal del Baix Llobregat han signat avui, dijous 8 de novembre, un conveni que ha de permetre establir les bases per a la col·laboració estable entre aquestes institucions.

Un primer pas que segella aquest conveni és la nova ubicació que estrenarà Innobaix a l’edifici del Citilab, a Cornellà de Llobregat.  Aquesta nova ubicació ha de permetre i potenciar sinergies entre l’agencia Innobaix i el Citilab, aprofitant així la infraestructura i els recursos vinculats al desenvolupament i suport dels projectes d’innovació dels que ja disposa el Citilab.

Un dels objectius principals que s’han marcat en el conveni signat avui són l’impuls de les noves metodologies en l’ús i aplicació de les TIC fomentant el talent, treballant per a la creació i dinamització de grups d’aprenentatge i de formació i impulsant l’educació de noves persones emprenedores mitjançant el desenvolupament de la innovació col·laborativa al Baix Llobregat entre empreses, agents socials, institucions pedagògiques, universitats i administracions. Tot amb l’objectiu d’establir un marc adequat que permeti donar resposta a les necessitats del territori i de les comunitats de ciutadans.

Antonio Balmón Arevalo, president del Citilab, Luis Bahamonde Falcón, president de l’Associació Innobaix i Joaquim Balsera Garcia, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, han coincidit a destacar la importància de crear aliances entre institucions i agents que treballin per enfortir les bases econòmiques de la comarca. Luis Bahamonde ha posat èmfasi en la importància de “reforçar l’estructura de l’agència en un centre de referència en el terreny de la innovació com és el Citilab”. Mentre Joaquim Balsera ha manifestat que en aquests moments “son necessaris tots els mecanismes de col·laboració possibles”.

Finalment, Antonio Balmón, des de la preocupació que la xifra de desocupats està assolint a la comarca, ha declarat “no ens podem permetre perdre ni un minut, ni un segon, en definir les accions innovadores que ens permetran dissenyar el nostre futur”.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar