Citilab Participa En El Programa Connecta't 2012 D'alfabetització Digital

Citilab participa en el programa Connecta’t 2012 d’alfabetització digital

Citilab participa enguany en l’edició del Programa Connecta’t 2012 d’alfabetització digital de persones a l’atur per tal de facilitar-los la recerca de feina. El programa és promogut per la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Enguany també s’incorpora Càritas Diocesana de Barcelona.

El Citilab obre les seves instal·lacions perquè es dugui a terme la formació del programa, que es divideix en dos mòduls: un de 15 hores d’introducció a la ofimàtica i un altre, també de 15 hores, on s’ensenyen eines de recerca de feina a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Les classes tenen una durada de 2,5 a 3 hores en 6 sessions. Participen en els cursos persones fracturades digitalment i amb dificultats d’inserció laboral. En total dónen suport a la iniciativa, que tindrà una durada de 3 mesos, 13 municipis de la demarcació de Barcelona amb 23 centres col·laboradors.

Si us voleu inscriure en el curs envieu un correu a la següent adreça: inscripcio@citilab.eu afegint nom, cognom, DNI i telèfon de contacte. Us contactarem el més aviat possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar