Inscripció Oberta Per Al Taller Gratuït De "Nous Artesans"

Inscripció oberta per al taller gratuït de “Nous Artesans”

El proper dijous 11 d’octubre a les 18:00 comencen les noves sessions del grup dels Nous Artesans amb una xerrada introductòria de presentació. L’objectiu d’aquest taller és barrejar la tecnologia i les manualitats per tal de crear prototips d’objectes interactius. Es fan servir elements electrònics, mecànics, de programació i s’apliquen tot tipus de manualitats com ara treballs amb fusta, tèxtil o qualsevol que ens ajudi a construir-los.

Els taller està obert a tothom que ja ha fet servir alguna vegada ordinadors, no cal tenir coneixements previs d’electrònica o manualitats, simplement ganes de fer coses noves i aprendre passant-ho bé. Una vegada escollits els projectes, aquests es van realitzant pas a pas aprenent el que és necessari per poder aconseguir l’objectiu final. També es poden desmuntar objectes que ja existeixen per a saber com funcionen i després construir-ne de nous, reciclant i manipulant les peces. En aquesta edició a més tenim una impressora 3D que permet crear peces que es necessitin pels nostres projectes.

Tot el procés s’anirà registrant amb texts, fotos i vídeos en un blog que els propis Nous Artesans van mantenint. De nou, aprenem fent i de pas serà una bona forma de reflexionar i donar a conèixer el que va passant als tallers. A la darrera edició dels Nous Artesans es va crear una bossa que s’il·lumina quan s’obre per poder trobar les claus amb facilitat i una planta que es rega sola quan detecta que li falta l’aigua. Podeu seguir tota l’activitat en el blog. El nou taller comença l’11 d’octubre del 2012 i s’imparteix els dijous de 18:00 a 19:30 amb una durada de quatre mesos. L’activitat és gratuïta. Si participar podeu anar presencialment a la reunió o trucar al telèfon 93 551 06 60.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar