Citilab I ProCornellà Formen A Un Grup D'empreses Del Baix Llobregat En Màrqueting 2.0

Citilab i ProCornellà formen a un grup d’empreses del Baix Llobregat en màrqueting 2.0

El Citilab i l’empresa municipal de promoció social, urbana i econòmica ProCornellà desenvoluparan els mesos d’octubre i novembre un programa de formació en màrqueting 2.0 adreçat a un conjunt de microempreses del Baix Llobregat. El programa contempla un bloc d’hores de formació teòrica i tutories personalitzades eminentment pràctiques amb cada empresa per aprofundir en les eines o temes que més els interessin.

El programa s’emmarca en Projectes Singulars Municipals de Dinamització del Teixit Productiu i s’engega amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona i de ProCornellà. La formació tindrà lloc al Centre d’Empreses del Baix Llobregat. El programa s’adreça a empreses de menys de 10 treballadors, preferentment de Cornellà, que vulguin millorar la seva presència a la xarxa implementant estratègies de màrqueting 2.0 o obrint nous canals de comunicació empresa-client. Les empreses seran triades segons ideoneïtat i ordre d’inscripció.

Durant la formació, dividida en els blocs “Identitat digital, SEO i SEM” i “Màrqueting de continguts”, els participants aprendran a crear el seu propi blog i es familiaritzan amb un seguit d’eines (Twitter, Facebook per a empresa, Mailchimp, Google Alerts…) per comprendre el seu funcionament i la seva rendibiliat per orientar-les al seu negoci. Aquesta formació, teòrico-pràctica analitzarà les eines una a una i la seva aplicació a l’empresa analitzant casos d’èxit i bones pràctiques.

Cadascun dels participants disposarà de tutories personalitzades per analitzar el seu projecte a internet i les millors estratègies a seguir per desplegar-se a la xarxa. L’objectiu final és que cada microempresa surti del curs amb coneixements de màrqueting 2.0 a internet i la capacitació bàsica per utilitzar les principals eines associades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar