Citilab Obre Gratuïtament Les Seves Instal·lacions I Tecnologia Als Centres Educatius

Citilab obre gratuïtament les seves instal·lacions i tecnologia als centres educatius

El Citilab obre a partir del setembre les seves instal·lacions als centres educatius d’infantil, primària i ensenyament secundari de Cornellà. Amb aquesta acció s’ofereix assessorament i formació en l’àmbit d’internet i les noves tecnologies als alumnes que participin en aquesta iniciativa.

El centre de Cornellà posarà a disposició dels centres participants l’espai Open Surf, una planta diàfana de 200m2 amb 60 ordinadors portàtils amb connexió a internet i un monitor per assessorar i resoldre possibles dubtes dels usuaris. En total, podran participar dos grups diaris de 30 alumnes per cada grup.
El calendari previst contempla tots els dies de la setmana, de 9.30 a 12.30, entre el 15 de setembre i el 21 de desembre. L’activitat planteja una oferta gratuïta als actors educatius de la ciutat proporcionant serveis d’interès general basats en l’accés a les noves tecnologies mitjançant infraestructura de caràcter públic, sota la supervisió i tutoratge del professor responsable provinent del centre educatiu.
La iniciativa, en la seva primera fase, s’adreça a centres educatius de Cornellà però en un futur immediat vol ampliar l’acció a centres d’altres poblacions de l’entorn. El Citilab vol d’aquesta manera apropar un espai de formació continuada i oberta als estudiants perquè siguin partíceps dels processos d’innovació, participin de la cultura del foment del software lliure i utilitzin totes les eines online al seu abast.
Els centres que vulguin participar podran gestionar la seva reserva mitjançant el correu electrònic inscripcio@citilab.eu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar