Oberta La Inscripció Dels Cursos D’Scratch I Scratch For Arduino

Oberta la inscripció dels cursos d’Scratch i Scratch for Arduino

Abans de fer un parentèsi d’estiu obrim el període de matriculació de les formacions d’Scratch i Scratch for Arduino, que tindran lloc durant la propera tardor i part de l’hivern. Per quart any consecutiu, el Citilab ofereix aquestes formacions en programació i robòtica adreçades a petits i grans.

Scratch for Arduino (S4A)  

Scratch for Arduino (S4A) és una aplicació que enllaça un entorn de programació senzill i intuïtiu (Scratch) amb un sistema de plaques que ens permet construir projectes electrònics (Arduino). D’aquesta manera, es poden programar robots a partir d’un sistema virtual de fitxes que s’uneixen les unes amb les altres, les quals ens permeten manipular els components i rebre informació de les plaques que formen el nostre projecte. Durant el curs els participants construiran un semàfor i un instrument musical, entre d’altres activitats.

Amb aquesta formació s’aprenen conceptes bàsics de programació orientada a objectes, electrònica i robòtica. Els tallers d’Scratch for Arduino s’iniciaran dimecres 19 de setembre de 18 a 19.30 hores i finalitzaran el 23 de gener del 2013. En funció de la demanda també s’obrirà una altra sessió, amb el mateix horari, els dijous amb inici previst el 20 de setembre i finalització el 24 de gener del 2013. L’edat recomabable de matriculació és a partir dels 12 anys en endavant. El preu total del curs és 75€.

Scratch

Amb l’Scratch, els més petits aprenen d’una manera senzilla i entenedora com funcionen els ordinadors. Ajuntant uns blocs amb altres, en pocs minuts, els petits construeixen petits programes que mouen els seus dibuixos per la pantalla, fan sons musicals o poden parlar amb la seva pròpia veu, mentre posen en pràctica de forma intuïtiva conceptes de programació. L’Scratch és una fantàstica eina pedagògica per ensenyar als més petits (i no tant petits) a pensar sota criteris lògics, a analitzar els problemes i a trobar-hi solucions noves.

Els cursos d’Scratch tindran lloc els dilluns i dimarts entre el setembre del 2012 i el gener del 2013. El curs del dilluns s’iniciarà el proper 17 de setembre i finalitza el 21 de gener de 2013 amb horari de tarda, entre les 17.30 i les 18.30. Pel que fa al cursos dels dimarts, s’inauguren el dimarts 18 de setembre i finalitzen el 22 de gener del 2013 amb el mateix horari. L’edat recomanada és entre els 8 i els 12 anys i el preu d’inscripció per persona són 50€.

La matrícula d’Scratch i Scratch for Arduino ja és oberta. Podeu obtenir més informació i tramitar la inscripció enviant un correu a la següent adreça: inscripcio@citilab.eu i al telèfon: 93 551 06 60.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar