Citilab Presenta Un Curs Online De Creació De Videojocs A La Fira Gamelab

Citilab presenta un Curs Online de Creació de Videojocs a la Fira Gamelab

Citilab participa per segon any consecutiu a la VIII Fira Internacional del Videojoc i l’Oci Interactiu Gamelab. En aquesta edició presentem Gamecademy, el Curs Online de Creació de Videojocs que s’ofertarà a la xarxa a finals de mes. La fira té lloc a Montjuïc del 27 al 29 de juny i és un dels principals aparadors mundials del món del videojoc. Hi participen les empreses més especialitzades de l’àmbit internacional.

El projecte que presenta el Citilab, Gamecademy, és una nova formació virtual impulsada per l’empresa Tetravol i Citilab. Es basa en l’experiència adquirida en tres edicions presencials del Curs de Videojocs i Realitat Virtual que s’ha celebrat a les instal·lacions del Citilab des del 2010. A partir de finals de mes, tots aquells interessats en el món del videojoc podran realitzar un complet curs online d’un any de durada. El curs inclou una plataforma d’e-learning, una extensa col·lecció de videotutorials de més de 50 hores així com un tutor personal disponible online, per correu electrònic i videoconferència.

El curs s’adreça a totes aquelles persones interessades en aprendre a desenvolupar videojocs multiplataforma, tant per treballar en la indústria del videojoc com per a crear i comercialitzar videojocs independents. No calen requisits tècnics previs per inscriure’s.

Segons els organitzadors de Gamelab, Espanya és el quart mercat europeu i el sisè del món en consum de videojocs amb una facturació aproximada per al sector el 2011 de 2.000 milions d’euros. Sobre una població total de 47 milions, s’estima que hi ha més de 15 milions de jugadors espanyols, que passen aproximadament 21 milions d’hores al dia connectats al videojoc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar