Jornada Sobre Models D'organització Productiva En La Economia Del Coneixement

Jornada sobre models d’organització productiva en la economia del coneixement

Citilab i la plataforma de dinàmiques en xarxa The Project organitzen una trobada per compartir experiències, coneixement, projectes, i alguns dubtes, sobre models d’organització productiva en la economia del coneixement, i en el context sociocultural actual. L’acte tindrà lloc el proper divendres 6 de juliol al Citilab i es podrà seguir en streaming en aquest enllaç (actiu el dia 6) i al twitter amb els hashtags #MeetThP, #Citilab i #LaborLAB. Per a inscriure’s s’ha d’omplir el següent formulari.

La jornada, el programa de la qual podeu consultar aquí, comença a les 9.30 amb una benvinguda-presentació amb les dinàmiques que s’abordaran. A continuació Marian Ríos, de The Project, donarà pas a diferents intervencions de diversos experts. Victor Bautista parlarà de SocialDiabetes, Ricard Espelt presentarà una ponencia sobre Desenvolupament Rural en XARXA, Marc Garriga departirà sobre Open Data i Maria Jesús Salido sobre Managing XXI. Francesca Cañas presenta Encodlab mentre que Ana Rodera presentarà Educación en la era digital. Per últim, Ismael Peña-López reflexionarà sobre Investigació augmentada, un projecte primícia acabat de crear a The Project.

El mateix Peña-López i Antonio Lafuente dinamitzaran el següent bloc de les jornades, entre 10.30 i 11.30, sobre les dinàmiques de la Societat XARXA i els reptes i oportunitats per a les estructures socials, culturals, polítiques i productives del nostre temps.

Després de la pausa café, entre les 12 i les 13 del migdia, Marta Continente presenta el llibre que tot just ha publicat Maria Jesús Salido Comunidades de Práctica, Una metodología para construir, desarrollar y fortalecer redes de conocimiento. L’autora parlarà en la següent presentació sobre Xarxes Corporatives. Tanca aquest bloc la xerrada de David Sánchez Bote Exemples de projectes sobre Comunitats de Pràctica.

Presentació de LaborLAB+

La darrera part de la trobada servirà per a presentar LaborLAB+, un programa integral de dinamització professional a partir del desenvolupament de nous perfils professionals, nous models d’ocupació i noves formes de gestió empresarial. L’encarregat d’explicar el projecte és Javier González, director del Citilab.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar