skip to Main Content
Citilab Participa A La 6a Edició De La Festa De La Ciència Amb Activitats De Robòtica

Citilab participa a la 6a edició de la Festa de la Ciència amb activitats de robòtica

El Citilab participa per quart any consecutiu a la Festa de la Ciència que organitza l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta edició, presentem el taller “Construeix i posa en marxa un robot amb Scratch i Arduino”. Els participants construiran un robot a partir de plànols incomplets. Aquest es programarà de manera visual i senzilla gràcies al projecte Scracth for Arduino, desenvolupat al Citilab. Ens trobareu al Parc de la Ciutadella el proper dissabte entre les 16h i les 19h aproximadament. Sou tots benvinguts.

Festa de la Ciència 

La Festa de la Ciència se celebra el cap de setmana del 16 i 17 juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Enguany arriba a la sisena edició. L’objectiu principal d’aquesta nova edició és fer èmfasi en la recerca i la innovació d’alt nivell que es fa al nostre país. Per aquest motiu es conviden no només institucions, universitats i centres de recerca sinó també a les empreses i els seus departaments d’R+D+I per a que mostrin el potencial de creació de coneixement com a motor de desenvolupament.

Aquest 2012 destacarà el protagonisme de la tecnologia, no només amb un espai on es combinaran instal·lacions, espectacles i jocs amb connexió remota sinó també com a fil conductor entre els diferents punts d’activitat. També centraran bona part de les activitats les energies sostenibles i la neurociència, sense descuidar altres disciplines.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar