Robòtica I Modelatge 3D, Principals Novetats Del Tecnoestiu 2012

Robòtica i modelatge 3D, principals novetats del Tecnoestiu 2012

Arriba una nova edició del Tecnoestiu, una activitat en la qual els participants s’endinsen en el món de la robòtica, la programació, el modelatge 3D i la realització televisiva. El taller, que consisteix en una jornada d’un dia, tindrà lloc del 27 de juny al 27 de juliol de 10 a 13 hores al Citilab.

Els nens i nenes aprendran conceptes bàsics de mecànica i electrònica, s’aproparan a la programació de robots i a l’aplicació Scratch for Arduino (S4A), creada al Citilab. També coneixeran la impressió i el modelatge 3D i nocions bàsiques de realització televisiva.

Tecnoestiu 2012 va adreçat a nens i nenes a partir de 7 anys o més petits acompanyats d’un adult, a casals i esplais, i a grups particulars i famílies que superin els 10 membres. El cost per participant és de 6 euros, i per obtenir més informació o fer la inscripció podeu escriure a l’adreça: inscripcio@citilab.eu.

Més informació: Document_Tecnoestiu2012 .pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar