skip to Main Content
Morfi Grei Presenta El Seu Llibre 'Letras Pétreas', Un Repàs A Tota La Seva Carrera Musical

Morfi Grei presenta el seu llibre ‘Letras Pétreas’, un repàs a tota la seva carrera musical

Morfi Grei, cantant del grup cornellanenc La Banda trapera del Río, presenta el seu llibre Letras Pétreas el proper divendres 1 de juny a les 20h al Citilab.

Letras Pétreas és un llibre amb noves lletres, cantades en imatges per un gran grup d’artistes gràfics. Es tracta del resultat de gairebé 40 anys d’experiències, i s’ha elaborat durant dos anys amb tasques de coordinació i composició que han implicat un grup nombrós de persones vinculades d’una o altra manera a aquesta banda mítica precursora del moviment punk a l’estat espanyol.

L’entrada a l’acte és lliure i aquest es podrà visualitzar en temps real en streaming en aquest enllaçPer a més informació podeu trucar al telèfon 93 551 06 71 o descarregar el cartell de la presentació.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar