Primera Jornada De La Xarxa CYTED Sobre Laboratoris Ciutadans

Primera Jornada de la Xarxa CYTED sobre Laboratoris Ciutadans

Citilab acull la Primera Jornada de la Xarxa CYTED sobre Laboratoris Ciutadans, que es durà a terme els proper 28, 29 i 30 de maig. En aquest acte es reuniran representants de diferents universitats i institucions d’Argentina, Brasil, Colòmbia, Xile, Paraguai, Uruguai i Espanya amb el propòsit d’obrir el programa d’investigació-intervenció de la Xarxa.

Els objectius principals d’aquesta jornada són fixar la relació entre la investigació i la construcció de Lls a cada país, establir connexions entre la investigació i les polítiques públiques en relació amb els Lls, explorar la col·laboració amb els sectors empresarials i d’emprenedora i conèixer altres xarxes similars i establir ponts de col·laboració entre elles i la Xarxa Iberoamericana de Living Labs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar