skip to Main Content
El Festival Screen From Barcelona S'instal·la Al Citilab

El Festival Screen from Barcelona s’instal·la al Citilab

La Unitat Mòbil de Vídeo Arquitectura (UMVA), projecte creat per l’Escola Tècnica superior d’Arquitectura de la Salle (Universitat Ramon Llull), s’instal·larà al Citilab els propers 17 i 18 de maig, començant una ruta itinerant que es duu a terme per primera vegada en el marc del Project Universities del festival Screen from Barcelona.

Es tracta d’un projecte de participació i debat sobre la utilització del vídeo en l’espai públic amb l’objectiu d’apropar aquesta forma d’expressió a la ciutadania. L’UMVA inicia al CitiLab un recorregut que li portarà per diferents llocs de Barcelona i de l’àrea metropolitana, instal·lant-se en emplaçaments significatius de la ciutat per desenvolupar activitats participatives entorn de l’ús del vídeo com a eina d’anàlisi de l’entorn social i urbà que facilitin la trobada entre societat i universitat. 

Aquestes activitats es desenvoluparan no només en l’emplaçament físic, sinó en conjunció amb el  espai col·laboratiu de la Xarxa a través del blog. L’entrada es lluire per tots aquells que vulguin participar i conèixer el projecte de l’UMVA.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar