Citilab Organitza La IV Jornada De L’Ensenyament De La Programació I La Robòtica A Primària I ESO

Citilab organitza la IV Jornada de l’Ensenyament de la programació i la robòtica a Primària i ESO

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat conjuntament amb el Citilab organitzen la IV Jornada de l’Ensenyament de la programació i la robòtica a Primària i ESO, que se celebrarà dissabte 19 de maig al Citilab. L’objectiu d’aquestes jornades és l’intercanvi d’experiències de programació i de robòtica escolar a l’educació primària i secundària, on l’Scratch i l’S4A desenvolupat al Citilab hi juguen un paper molt important.

Les anteriors edicions de l’esdeveniment (2009, 2010 i 2011) també es van celebrar al Citilab i sempre coincidint amb l’ScratchDay, esdeveniment organitzat arreu del món, iniciat pel Massachussets Institute of Technology, la institució creadora de l’Scratch.

La jornada es desenvoluparà a la planta baixa del Citilab, de 9 a 15 hores. Podeu consultar el programa i la llista definitiva de ponències aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar