Luis Ángel Fernández Hermana Publica El Tercer Volum De "Historia Viva De Internet. Los Años De En.red.ando"

Luis Ángel Fernández Hermana publica el tercer volum de “Historia Viva de Internet. Los años de en.red.ando”

El director del Laboratori de Xarxes Socials d’Innovació del Citilab, Luis Ángel Fernández Hermana, publica el tercer volum de “Historia Viva d’Internet: els anys d’en.red.ando (2002-2004)” (Editorial UOC), un recull de tots els editorials que va escriure el periodista i investigador durant 1996 i 2004 per una de les revistes electròniques pioneres d’Internet.

Aquest llibre inclou els nombrosos articles i les 23 entrevistes que l’autor va publicar al llarg de 8 anys, les quals es caracteritzen per la seva vigència i actualitat tant pel que diuen personalitats com Alain Tourain, Eudald Carbonell, Ester Schiavo, Alejandro Piscitelli, Artur Serra, Roderic Guigó, Lynn Margulis o Manuel Castells sobre el que succeïa en aquell moment com per la visió del món que projecten molts d’aquests entrevistats.

A través dels més de 400 articles publicats en la revista aglutinats en aquesta obra podem observar l’evolució d’Internet, el seu sempre creixent impacte social, així com iniciatives empresarials i dels propis internautes durant aquests anys.

El pròleg del llibre, escrit per Susana Finquelievich, es pot consultar aquí, i a la web de l’Editorial UOC podrem trobar pròximament el llibre a la venda, de la mateixa manera que trobem els dos primers volums (Vol. I i Vol. II), que cobreixen, respectivament, els períodes 1996-1998 i 1999-2001.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar