Citilab I Ribate Posen En Marxa El Tercer Taller Pràctic D'Innovació A Bilbao

Citilab i Ribate posen en marxa el tercer Taller pràctic d’Innovació a Bilbao

Citilab i la consultora Ribate engeguen el tercer Taller pràctic d’Innovació a Derio (Biscaia). Ambdues entitats, amb una àmplia trajectòria en innovació social i empresarial, han concebut una fórmula inèdita per adquirir competències en aquesta matèria: un taller pràctic el fil conductor del qual no és un pla d’estudis, sinó l’experimentació d’un projecte propi.

L’objectiu del taller és que els participants, guiats per docents especialitzats de Citilab i Ribate, aprenguin a identificar què és la innovació, incorporin tècniques i hàbits per interioritzar la visió innovadora i tinguin la capacitat d’aconseguir la seva explotació comercial.
Més informació, a  www.tallerpracticodeinnovacion.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar