Citilab Organitza La Conferència "Creació De Pàgines Web Amb Tecnologia De Realitat Virtual"

Citilab organitza la conferència “Creació de pàgines web amb tecnologia de realitat virtual”

Citilab acull la conferència “Creació de pàgines web amb tecnologia de realitat virtual”, impartida per Héctor Zapata, fundador i president de l’empresa de realitat virtual Tetravol. La xerrada magistral ofereix una visió del futur d’internet, que abasta la possibilitat de crear webs tridimensionals, immersives i que permetin al visitant desplaçar-se amb total llibertat per móns virtuals concebuts i dissenyats a mida.

La conferència té com a principals objectius intentar explicar com transformar el web de l’empresa en la continuació del món real, descobrir noves possibilitats virtuals i interactives i mostrar les tendències i les tecnologies que fan possible aquest futur “avui”, mostrant una sèrie de webs tridimensionals creades utilitzant la tecnologia més avançada de representació tridimensional en temps real per a la web, tant en PC i Mac com en telèfons mòbils i tablets.

“Creació de pàgines web amb tecnologia de realitat virtual” està adreçada a webmasters, freelands, caps de sistemes, caps de comunicació, gerents, directors i treballadors d’entorns informàtics decidits a donar un valor afegit a la presentació web. La ponència tindrà lloc el 15 de març a les 10 del matí al Citilab. Encara que l’entrada és lliure, es prega confirmar assistència enviant un correu electrònic a la següent adreça: inscripció@citilab.eu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar