skip to Main Content
Seniorlab Inicia El 5 De Març Nous Tallers D'aproximació A Les TIC

Seniorlab inicia el 5 de març nous tallers d’aproximació a les TIC

Els nous tallers d’aprenentatge per a sèniors començen el dilluns 5 de març a Citilab. Aquests tallers estan dirigits a persones majors de 50 anys que estiguin interessades en les noves tecnologies i vulguin formar part d’un projecte de formació multimèdia. Els tallers de Seniorlab són grups de col·laboració formats per i per a la gent gran, centrats en l’utilització de les noves tecnologies multimèdia: internet, correu electrònic, fotografia, video, presentacions, i més de cinquanta programes per aconseguir tot el que els participants es proposin.

Seniorlab és un laboratori ciutadà en el qual els participants poden trobar les eines necessàries per idear, dissenyar i desenvolupar els seus propis projectes. Els assistents podran aportar una sèrie de valors que posen en interès la seva herència: experiència de vida, històries ciutadanes, motivació i memòria històrica. El projecte de Seniorlab va néixer amb la finalitat de construir un grup d’investigació que dissenya un living lab de persones grans, que escolta el que volen i que adapta les TIC a aquestes noves demandes.

Podeu consultar el blog i la Xarxa del Seniorlab. Els nous tallers es duran a terme a Citilab i els participants es dividiran en dos grups: el Grup 1 els dilluns i dimecres de 16:00 a 18:00 de la tarda, i el Grup 2 els dimarts i dijous d’11:00 a 13:00 del matí. Per obtenir més informació i inscripcions podeu escriure un correu electrònic a l’adreça: dsolano@e-citilab.eu o trucar al telèfon: 93 551 06 60/Ext. 301

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar