skip to Main Content
Presentació Del Projecte Emprenedoria Corporativa 2012

Presentació del Projecte Emprenedoria Corporativa 2012

El proper 21 de febrer, a les 10 h, acollim la presentació del Projecte d’Emprenedoria Corporativa 2012 d’Innobaix, adreçat a totes aquelles empreses de la comarca que tinguin interès en participar-hi. El projecte d’emprenedoria corporativa pretén generar una plataforma entre les empreses i entitats del Baix Llobregat, per fer néixer o desenvolupar empreses d’impacte en el territori en valor, facturació i en ocupació; i a la vegada generar networking entre els participants per establir vincles duradors.

Existeixen projectes de grans empreses que estan al calaix i altres de Pimes que no els poden desenvolupar soles…El projecte d’emprenedoria corporativa d’INNOBAIX ajudarà a gestionar el temps per executar-los, la xarxa per impulsar-los, el talent per a desenvolupar-los i els diners necessaris per dur-los a terme, combinant les competències de diferents empreses per ser més competitius.

Estructura del Projecte d’Emprenedoria Corporativa 2012

1.- Presentació del projecte a les empreses que tindrà lloc el 21 de febrer a les 10 h al Citilab de Cornellà amb una presentació a les empreses de la comarca que estan interessades.

2.- Període de sol·licitud de participació. Abans del 2 de març, aquelles empreses que hagin mostrat el seu interès en participar al projecte, hauran de presentar una fitxa a Innobaix explicant el seu nou projecte empresarial i/o d’Innovació.

3.- Període de sel·lecció. Durant la primera quinzena de març Innobaix seleccionarà aquells projectes presentats per les empreses participants, tenint en compte criteris com el grau d’Innovació del projecte, la possibilitat de participar d’altres empreses, la viabilitat tècnica i econòmica del mateix, el grau de creixement en llocs de treball i/o facturació previst d’aquests projectes, etc.

4. Workshop de Presentació dels projectes triats a la resta d’empreses participants. Després d’aquest primer Workshop les empreses que creguin que poden aportar alguna cosa a algun dels projectes presentats, sol·licitaran participar a la resta de reunions per tirar endavant el projecte.

5. Definició del Business Plan: Elaboració del Pla d’Empresa dels projectes seleccionats. Servirà per aportar les bases de la futura empresa o nova línea de negoci creada.

6.- Equips emprenedors i inversió:

6.1.- Inversió empresarial. Es mantindran reunions amb empresaris interessats en cada projecte, per aconseguir la seva implicació directa (Reunions per a cada projecte amb les empreses interessades, presentació dels plans d’empresa, negociació amb les empreses interessades).

6.2.- Creació d’Equips Emprenedors: Equips emprenedors que liderin cada projecte, per convertir la idea en una realitat de negoci.

7.- Cerca de capital: Complementar les inversions de les empreses per als projectes amb finançament públic i privat, enfocat a projectes d’R+D+i i creació de noves empreses de base tecnològica. Es farà una ronda de presentació dels projectes a empreses de capital risc (presentació general + reunió 1×1 entre capital i projecte) Workshop de Cerca de finançament públic i privat.

8.- Desenvolupament i seguiment de projectes: Desenvolupament de projectes d’alt impacte: Suport i assessorament al desenvolupament tecnològic dels projectes, permetent aportar el procés d’idea a producte/servei, i generant un alt impacte al mercat.

Si voleu assistir a la reunió del Citilab cal que confirmeu la vostra presència prèviament a l’adreça electrònica innobaix@innobaix.cat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar