Comencen Els Cursos De Segon Semestre De Scratch I S4A

Comencen els cursos de segon semestre de Scratch i S4A

Comença un nou any i s’inicien nous cursos al Citilab. Amb la voluntat de continuar com a referència en formació en noves tecnologies, el centre presenta les noves edicions dels tallers d’Scratch i Scratch for Arduino (S4A), dos dels cursos que han assolit més seguiment des de que s’organitzen. Els dos tallers són una bona oportunitat per conèixer el món de la programació informàtica d’una manera clara, planera i entenedora, per tal d’introduir a petits i grans en el pensament lògic de forma creativa i divertida.

El curs d’Scratch, dirigit a nens i nenes de 8 a 12 anys, ofereix una formació destinada a que els infants trobin el seu mode de programar, fent petits retocs i operacions senzilles i, fins i tot, creant petits videojocs. Es tracta que els alumnes puguin desenvolupar el pensament computacional gràcies a un llenguatge adaptat a la seva sensibilitat com l’Scratch. Durant el taller es proposen una sèrie de reptes que els alumnes han de resoldre mitjançant la concreció de petits projectes, com un jardí màgic, una historia animada o un joc de naus espacials.

El taller d’S4A, per la seva part, està orientat a aquells que busquin iniciar-se en el món de la programació i la robòtica. Gràcies al programari Scratch for Arduino, que uneix un entorn de programació intuïtiu (Scratch) i un sistema de plaques que ens permet construir projectes electrònics (Arduino), els alumnes podran construir els seus propis robots mentre entenen els passos necessaris del procés i s’enfronten als possibles problemes que puguin sorgir en la seva concepció. El curs és obert per a majors de 12 anys i permet una gran experimentació amb plaques i circuits, amb els quals es poden construir artilugis com un sistema de vigilància amb càmera o un semàfor, i fins i tot robots que “caminen” i que són capaços de seguir itineraris.

El curs d’Scratch s’inicia els propers 30 (grup de dilluns) i 31 de gener (grup de dimarts), i consta d’una classe d’una hora setmanal. Per a més informació sobre el curs, consulteu aquest formulari.

El taller d’S4A començarà l’1 de febrer amb classes setmanals d’una hora i mitja de duració. Podeu consultar més detalls sobre la inscripció i el curs prement al següent enllaç.

A la planta 0 del Citilab segueix el procés de formació contínua en noves tecnologies obert a tothom. La propera visita per veure què vols fer i com et podem ajudar en la teva formació serà el 28 de febrer a les 12:00 del migdia i a la tarda a les 17:30. Es poden consultar projectes resultat del procés de formació a www.citilabpro.eu/ga i www.citilabpro.ru/nuevosartesanos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar