Oberta La Preinscripció De La III Edició Del Curs De Videojocs I Realitat Virtual

Oberta la preinscripció de la III Edició del Curs de Videojocs i Realitat Virtual

“Vols convertir la teva afició en una professió de futur?”. Amb la voluntat de donar resposta a aquesta pregunta va néixer el Curs de Realitat Virtual i Videojocs Citilab. Des de llavors, son desenes d’alumnes els que han passat pel Citilab per aprendre, compartir i desenvolupar la seva afició a aquesta forma tan singular d’entreteniment per tal convertir-la en una carrera professional.  Mitjançant un coneixement bàsicament pràctic, els alumnes han après totes les passes en la creació de videojocs, des del concepte inicial a la programació, passant per la creació d’art i model 3D.

Amb el mateix ànim, el proper 14 de febrer es donarà el tret de sortida a la tercera edició d’un curs que vol seguir sent un referent quant a la formació en un sector de futur com és la indústria del videojoc. Un sector que encara és petit al nostre país, tot i ser un dels majors consumidors de videojocs a nivell mundial. Fent-se càrrec d’aquesta situació, el curs ofereix una formació completa que fa que, en acabar, els alumnes són no només capaços de crear videojocs complets, sino que, a més, publiquen el primer videojoc una vegada acaben el curs. Es tracta que tots aquells que busquin iniciar un futur com a dissenyadors gràfics, modeladors 3D, programadors o artistes digitals, tant en PC com en dispositius mòbils, adquireixin la base necessària per a fer-ho.

El curs serà dirigit per Hector Zapata, arquitecte, professor de la UPC i de diversos màsters multimèdia, i comptarà també amb la participació de diversos professionals i experts del sector.

Si vols veure una mostra dels videojocs que s’han fet en la darrera edició del curs, el proper 7 de febrer tindrà lloc una petita mostra al Citilab.

Programa:

PART 1.- Creació d’Art per a Videojocs
1.- Disseny i Creació de Textures, Interfícies i Art per a Videojocs. (30 hores)
2.- Creació d’Escenaris de Videojoc i Realitat Virtual. Modelat 3D d’Edificis. (30 hores)
3.- Creació de Personatges. Modelat 3D, Texturització, Rigging i Animació. (15 hores)

PART 2.- Producció i Programació de Videojocs
1.- El procés de creació d’un videojoc. Gèneres. Plataformes. (15 hores)
2.- Programació de Videojocs. Creació de jocs per a PC, Web i Plataformes Mòvils. (60 hores)

Matricula i ajuts

El curs té una durada total de 180 hores (120 presencials i 60 online) que s’imparteixen al llarg d’un any, dimarts i dijous per la tarda.

També és possible realitzar qualsevol dels cursos de manera independent.

Inici III Edició: 14 de febrer, 2012
Horari: dimarts i dijous, 18:30-20:30 hores
Preu: 1800€+IVA

Per formalitzar la inscripció s’han de pagar 150€+IVA (177€) que seran deduïts del preu global del curs. El pagament es pot fer en terminis amb una quota de 150€ mensuals o bé pagar tot d’una vegada. La matriculació no serà vàlida fins que no s’abonin els 177€ de preinscripció. Podeu fer aquesta operació omplint el següent formulari.

Per tal de fomentar l’ús de les TIC i ajudar en la mesura del possible a totes aquelles persones que volen formar-se però no disposen de prou recursos, Citilab contempla un ajut econòmic. Publicarem les bases per poder beneficiar-se d’aquest ajut en breu.

Més informació: Curs de Realitat Virtual i Videojocs · cursvideojocs@citilab.eu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar