skip to Main Content
El Citilab Participa En Un Documental Sobre La First Lego League

El Citilab participa en un documental sobre la First Lego League

El Citilab col·laborarà amb el projecte Crocodox en un documental anomenat “Citibot“, que seguirà l’experiència d’un grup de nens participants a la propera First Lego League. El projecte Crocodox, impulsat per diverses productores de Catalunya i les Illes Balears, té com a objectiu servir de plataforma documental sobre temes com el mediambient, la ciència, l’economia o la psicologia vistes des del punt de vista dels nens, que participen activament tant en la producció de les peces com en la recepció i tenen així l’oportunitat de desenvolupar el seu pensament crític sobre el món que els envolta.

“Citibot” serà conduït pels propis nens, que ens oferiran una visió des de dins de les seves vivències al voltant de la propera First Lego League. El centre serà així l’escenari d’una de les peces documentals d’aquest ambiciós projecte, que compta amb el suport del Ministeri de Cultura.

La First Lego League és un torneig internacional de robòtica que cada any reuneix a milers de nens d’entre 10 i 16 anys per tal que s’introdueixin en el món de la programació mentre troben solució a alguns dels problemes actuals en una vessant social, tecnològica, científica o mediambiental. El Citilab, en la seva aposta per la divulgació del coneixement i l’educació científica, ha ajudat a donar impuls local a aquesta competició amb l’organització de les fases provincials del concurs.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar