Luis Ángel Fernández Hermana Publica "Historia Viva D'Internet", Un Testimoni únic De La Evolució De La Xarxa

Luis Ángel Fernández Hermana publica “Historia Viva d’Internet”, un testimoni únic de la evolució de la xarxa

El director del Laboratori de Xarxes Socials d’Innovació del Citilab, Luis Ángel Fernández Hermana, acaba de publicar Historia Viva d’Internet: els anys d’en.red.ando (Editorial UOC), un conjunt de tres volums que recullen tots els editorials que va escriure el periodista i investigador durant 1996 i 2004 per la que va ser una de les revistes electròniques pioneres d’Internet..

A través dels més de 400 articles publicats en la revista aglutinats en aquesta obra podem observar l’evolució d’Internet, el seu sempre creixent impacte social, així com iniciatives empresarials i dels propis internautes durant aquests anys.

Es tracta d’una col·lecció única que analitza, setmana a setmana, la importància d’Internet des del boom de les puntocom fins a la meitat de l’actual dècada, quan ja ha “envaït” gairebé tots els aspectes de la nostra vida quotidiana. Una obra, en definitiva, que servirà de referència per entendre les conseqüències dels canvis de paradigma que la Xarxa de Xarxes va començar a provocar fa més de 15 anys.

Els dos primers volums (Vol. I i Vol. II), que cobreixen, respectivament, els períodes 1996-1998 i 1999-2001, es poden comprar ja des del web de l’Editorial UOC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar