skip to Main Content
Citilab Acull La I Jornada Del "Grup Connect-EU, Media, Mobilitat I Interacció"

Citilab acull la I Jornada del “Grup Connect-EU, Media, Mobilitat i Interacció”

El proper 14 de desembre té lloc al Citilab la I Jornada Grup Connect-EU Media, Mobilitat i Interacció, destinada a analitzar les relacions entre les pimes i la Unió Europea. A la jornada es desenvoluparan diferents activitats, com conferències, tallers i reunions. Participaran ponents provinents del món de l’empresa, la recerca i la innovació.

El Grup “Connect-EU Media, Mobilitat i Interacció (MMI)”, coordinat per i2CAT, és una iniciativa impulsada per ACC1Ó i AGAUR (Generalitat de Catalunya). El grup està format per representants d’empreses i entitats d’investigació catalanes dedicades al sector multimedia, a la creació de serveis i aplicacions audiovisuals i al desenvolupament de videojocs o les tecnologies de realitat augmentada i virtual, per tal de fer de pont entre la Unió Europea i les pimes catalanes d’aquests sectors. Podeu seguir les actualitzacions del grup al Twitter @connecteummi i també a la seva pàgina de LinkedIn “Grup Connect-EU-MMI“.

L’esdeveniment del 14 de desembre començarà a les 9:00 hores, i s’espera que duri fins les 16:30. La inscripció és gratuïta i es pot confirmar assistència enviant un correu electrònic a la següent adreça: mjsole@citilab.eu.

Descarregar programa en PDF

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar