skip to Main Content
El Citilab, Seu De L'Open Data Day Barcelona 2011

El Citilab, seu de l’Open Data Day Barcelona 2011

El Citilab serà la seu, el pròxim 3 de desembre, de la convocatòria catalana de l’Open Data Day, una iniciativa internacional que va sorgir l’any passat i que permet als assistents d’escriure aplicacions, alliberar dades, crear visualitzacions i publicar anàlisis utilitzant dades públiques obertes. La primera edició va aplegar més de 75 ciutats de tot el món en una trobada on van participar desenvolupadors, dissenyadors, bibliotecaris i altres professionals o usuaris relacionats amb el món de les dades obertes.

Aquest Hackathon, com es coneix aquest tipus de reunió, sorgeix també per tal de donar suport i encoratjar l’adopció de polítiques de dades obertes per part dels governs locals, regionals i nacionals de tot el món, una empenta que s’està convertint en camp de batalla després de casos com el de Wikileaks. La trobada a Catalunya la co-organitzen les empreses Ascii164 i Ubiquat Technologies, aquesta darrera ubicada al Centre d’Empreses de Tecnologia i Comunicació (CETIC) del Citilab, i comptarà amb un equipament sensiblement més ampli respecte l’edició de l’any passat.

Per a més informació sobre l’esdeveniment o si voleu realitzar la inscripció, podeu accedir al web de l’Open Data Barcelona en el següent enllaç.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar