skip to Main Content
Cultura F, Associació Col·laboradora De Musiclab, Obté El Premi Iniciativa Comarcal

Cultura F, associació col·laboradora de Musiclab, obté el Premi Iniciativa Comarcal

Una de les entitats col·laboradores del projecte Musiclab, l’associació cultural Cultura F de Sant Boi de Llobregat, ha obtingut aquest cap de setmana el Premi Iniciativa Comarcal Jaume Codina i Vilà, atorgat pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

L’associació col·labora amb el projecte del Citilab en diferents accions centrades en la innovació de nous continguts culturals, relacionant música i tecnologia. Per exemple, van presentar 5 videoclips de grups emergents per al Festival Altaveu de 2010 o van col·laborar per a una sessió interactiva entre continents.

El president de l’associació i alhora coordinador del projecte Musiclab, Sergio Ramos Cebrián, va recollir el premi en nom de tot l’equip que forma part de Cultura F i va declarar que continuaran “impulsant una cultura popular, inclusiva, sostenible i de qualitat“.

La música com a eina d’aprenentatge

Cultura F és una entitat que des de fa tres anys desenvolupa continguts pedagògics, dissenyant i aplicant projectes musicals en diferents municipis per tal de facilitar l’accés popular a la música i la seva sostenibilitat.

L’associació organitza seminaris i accions d’exhibició musical per a generar punts de trobada entre l’àmbit musical professional i l’amateur. A més, col·labora en diversos projectes desenvolupats al Musiclab i al Citilab que busquen el foment de nous continguts culturals i la dinamització de la interacció musical, presencial i a les xarxes (“live online“).

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar