skip to Main Content
La Fundació I2cat I La Generalitat De Catalunya Organitzen Al Citilab Una Jornada Sobre Continguts Culturals A Internet

La Fundació i2cat i la Generalitat de Catalunya organitzen al Citilab una jornada sobre continguts culturals a Internet

El proper 22 de novembre tindrà lloc al Citilab el taller “Europeana, agregació de continguts i Linked Data pel patrimoni cultural“, sobre contiguts culturals a la xarxa, organitzat per la Fundació i2cat i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquest ‘workshop’ sorgeix per debatre les possibilitats que ofereixen plataformes com Europeana, un portal que permet explorar els continguts, fons i recursos de biblioteques, museus, arxius, col·leccions, … d’arreu d’Europa.

Amb aquest tipus de plataformes sorgeixen opcions per enriquir el coneixement del patrimoni, generar noves aplicacions i millorar l’experiència de l’usuari. Però, tot i que les possibilitats són reals, s’han d’establir algunes regles del joc (metadades, estàndards, processos d’agregació de continguts, multilingüisme, web semàntica, …), tema central d’aquest taller.

A més a més, els dies 23 i 24 de novembre es reuniran al centre els socis (més de 60 persones) del projecte europeu Linked Heritage, enfocat a l’aportació de grans quantitats de contigut a la plataforma Europeana, tant des del sector públic com des del sector privat.

L’inscripció al taller del 22 de novembre és oberta i gratuïta, i es pot fer mitjançant aquest enllaç. Per a més informació, podeu consultar el web oficial del ‘workshop’.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar