Reflexions Sobre TIC I Ocupació Amb Una Delegació De La Generalitat Al Citilab

Reflexions sobre TIC i ocupació amb una delegació de la Generalitat al Citilab

Citilab va rebre ahir la visita del secretari general d’Empresa i Ocupació, Enric Colet Petit, del director general de Telecomunicacions, Carles Flamerich i de la secretària d’Ocupació Esther Sánchez. La delegació de la Generalitat va visitar les instal·lacions i va mantenir una reunió amb la directiva del centre. Per part del Citilab, participava el nou director gerent, Javier González. En representació de l’Ajuntament de Cornellà va assistir-hi la tinenta d’alcalde i regidora delegada de l’àrea de presidència Emilia Briones.

La delegació va fer un recorregut per tot el centre. A la planta baixa es van interessar pels projectes de formació, la programació per a nens i les característiques i prestacions tecnològiques i logístiques del centre. Van intercanviar impressions amb els formadors del Citilab i van assistir en directe a una classe de programació per a nens.

La comitiva es va dirigir després a la segona planta, per tal de visitar els platós de tv i les aules, on van ser informats de tots els projectes audiovisuals que s’estan portant a terme: actuacions musicals remotes via streaming, videojocs, capacitació tecnològica de la gent gran, tecnologia i esport…

La visita es va tancar amb una exposició visual dels projectes operatius actualment al Citilab, molts dels quals treballen en la creació d’ocupació, tan necessària en un context de crisi econòmica com l’actual. Les parts van manifestar la voluntat de continuar treballant conjuntament en un futur donat el context actual i les potencialitats del Citilab.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar