Citilab Publica 35 Noves Càpsules Formatives De Vídeo Per Al Nivell Mitjà De L'ACTIC

Citilab publica 35 noves càpsules formatives de vídeo per al nivell mitjà de l’ACTIC

En el marc de projectes liderats pel projecte Social Media Lab, s’ha enllestit recentment la producció de 35 càpsules formatives en vídeo per a la preparació del nivell mitjà del certificat d’acreditació de Competències en TIC (ACTIC).

Es tracta d’un material formatiu complementari per a avançar en l’adquisició de competències i coneixements que es requereixen en les proves de certificació oficials que impulsa la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) de la Generalitat de Catalunya. Citilab és un dels centres del territori adscrit al programa de certificació.

Aquesta és la continuació d’un projecte iniciat al 2009, quan el Citilab va dur a terme la producció de tota una sèrie de recursos educatius per al nivell bàsic del certificat, publicats dins d’una plataforma oberta de gestió de continguts que permet la seva descàrrega, recombinació i consulta en diferents formats, així com aplicació en entorns d’aprenentatge tipus Moodle gràcies al seu format en estàndards d’SCORM.

Aquí teniu un exemple del que podreu trobar al nostre canal de YouTube:

Properament la resta de continguts vinculats a cadascuna d’aquestes càpsules de vídeo del nivell mitjà (en format text, àudio i exercicis d’autoavaluació) es trobarà també accessible des de l’adreça de la plataforma (http://actic.citilab.eu), on ja es troben els materials, en diferents formats, dels recursos educatius per l’ACTIC de nivell bàsic. També podeu trobar tots els vídeos d’aquest nivell recopilats en aquesta llista de reproducció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar