skip to Main Content
Javier González Abad, Nou Director Gerent Del Citilab

Javier González Abad, nou director gerent del Citilab

Citilab de Cornellà estrena nou director gerent. Javier González Abad, que s’ha incorporat a l’activitat diària aquesta setmana, substitueix en el càrrec Vicenç Badenes, fundador i director del Citilab des de l’obertura del centre el 2007 fins a la seva mort sobtada a finals de juliol.

Javier González Abad és diplomat en Enginyeria de Telecomunicacions i Màster en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Acumula 15 anys d’experiència laboral desenvolupada principalment en gestió en empreses privades de serveis tecnològics. 
Coneix el món de l’emprenedoria pel fet de ser fundador d’una societat relacionada amb les comunicacions electròniques i la gestió de relacions amb tercers orientades a la
 satisfacció i la qualitat de servei.

El Citilab de Cornellà va ser concebut el 1997 arran d’una iniciativa d’un grup de persones encapçalades per Vicenç Badenes, aleshores regidor de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Cornellà. Badenes va ser en aquella època un dels principals impulsors i defensors de la Societat del Coneixement. El projecte va néixer a partir de la idea que les tecnologies digitals i, específicament, internet, es consideren un mitjà d’innovació molt més centrat en els ciutadans. El centre va obrir les seves portes el novembre del 2007 i és una iniciativa impulsada per la Fundació Privada pel Foment de la Societat del Coneixement.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar