Més De 100 Usuaris Comencen Els Cursos De Formació Del Citilab

Més de 100 usuaris comencen els cursos de formació del Citilab

Com cada any, el Citilab torna a posar en marxa els cursos de formació per 2011-2012. La formació en Internet i noves tecnologies es realitza de forma continua en el nostre centre i està orientada a la creació de petits grups de treball que van practicant i aprenent tot construint un projecte sobre un tema del seu interès.

Només és necessari tenir el carnet de soci (3€/any); nosaltres ajudem als participants, segons les necessitats de cadascun, que poden venir totes les tardes de 17 a 21 hores. Un cop s’avança en el procés de formació les persones poden definir grups de treball que es coordinen de manera independent i autònoma. Ja hi ha molts grups en marxa als quals els nouvinguts es poden incorporar, o també hi ha la possibilitat de crear un de propi.

Ara per ara, n’hi han en total 7 grups ja consolidats i 2 en procés de formació, amb uns 50 usuaris que treballen alhora que aprenen, i altres 5 grups d’adaptació amb 50 usuaris més. En total, més de 120 persones passaran per les nostres aules.

Per a la formació bàsica (ús del ratolí, teclat, cerca de informació, creació de documents i correu electrònic), tenim cursos d’adaptació que ja estan en funcionament. Les properes edicions d’aquest curs amb places lliures comencen el 3 d’octubre, dilluns i dimecres de 10.30 a 12 hores (matí) o de 17.30 a 19 hores (tarda). Aquest és un curs pont de cara a començar a participar en un grup de treball.

Així mateix, de manera periòdica es fan visites al centre per explicar amb detall tot el procés de formació, per la qual ja han passat 45 usuaris. La propera tindrà lloc el 25 d’octubre a les 12 hores (matí) o a les 17.30 hores (tarda).

Per altres opcions de formació específica, com poden ser Scratch, Scratch for Arduino (que ja compten amb 40 inscrits) o el Curs de Videojocs i Realitat Virtual podeu consultar la nostra pàgina de formació. Per informació general sobre els cursos, reserva de places o la visita al centre del proper 25 d’octubre, podeu enviar un correu electrònic a cursos@citilab.eu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar