Citilab Presenta El Curs De Videojocs I Realitat Virtual

Citilab presenta el Curs de Videojocs i Realitat Virtual

Després de l’èxit de la primera edició del Curs de Videojocs i Realitat Virtual, el Citilab ja es prepara per a la propera edició d’aquest programa de formació que convertirà la teva afició en una professió de futur. Ja pots reservar la teva plaça per al curs, que comença el proper 26 de setembre. Tots aquells que hi estiguin interessats es podran matricular en el que es pot convertir en una feina de demà en àmbits tan importants com l’oci i l’entreteniment digital. Per tal d’explicar el curs en profunditat Citilab ha organitzat una presentació pública i oberta a tothom el proper 19 de setembre.

Aquest curs és totalment pràctic i gràcies a la formació impartida els alumnes seran no només capaços de crear videojocs complets, sino que, a més, ja hauran publicat el primer en finalitzar-ho. Aquells que una vegada acabin el curs vulguin iniciar-se en el sector per compte propi, hauran adquirit la base necessària per a fer-ho.

En el curs es treballen un ampli marc de coneixements i tècniques multimèdia, relacionats amb perfils laborals com dissenyadors gràfics, modeladors en 3D, programadors o artistes digitals. Tota una oportunitat per accedir a diferents llocs de treball dins de la creixent indústria del videojoc.

D’interès a activitat creativa i productiva

El leivmotiv del Curs de Videojocs i Realitat Virtual explota l’afició i interès pel món de l’oci multimèdia per traslladar-los a un àmbit productiu que té molt futur i aplicacions en la nostra societat. Les sessions formatives comptaran a més amb la presència de diversos experts en el sector i professionals de la indústria del videojoc.

El curs serà impartit per Hector Zapata, arquitecte, professor de la UPC i de diversos màsters multimèdia. La durada del mateix és de 180 hores (120 presencials i 60 online) i el cost total és de 1.800€+IVA, amb opció d’obtenir una ajuda per part del Citilab de 600€. Per a més informació, podeu consultar el web oficial del curs, contactar amb inscripcio@citilab.eu o trucar al Citilab (93) 551 06 60.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar