skip to Main Content
El Director Del Citilab, Vicenç Badenes, Mor Als 54 Anys

El director del Citilab, Vicenç Badenes, mor als 54 anys

Lamentem informar a tota la comunitat de seguidors i amics del Citilab que el nostre director, Vicenç Badenes, ens ha deixat avui de manera sobtada. És un moment molt trist per aquest centre nascut el 2007 gràcies al seu esforç i dedicació.

Vicenç Badenes, nascut el 1957 a Cornellà, era periodista de professió. Va ser regidor de Cornellà durant 15 anys pel Partit dels Socialistes de Catalunya ocupant les regidories d’Educació, Cultura, Societat del Coneixement i Relacions Ciutadanes.

Impulsor de la democratització de les noves tecnologies com a eina de desenvolupament social, el 1997 va començar a gestar amb un grup de gent la idea d’obrir un centre a Cornellà que apliqués aquesta idea. Un cop trobat l’espai, una fàbrica tèxtil del s.XIX convertida avui en una fàbrica de coneixement del s.XXI, Citilab esdevenia una realitat.

Actualment, Badenes compaginava la tasca del Citilab amb la presidència de Cornellà Solidari, una organització no governamental que ha treballat en projectes de desenvolupament a països del tercer món.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar